Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Wobbel board - Original blank met vilt Lucht

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Wobbel board - Original blank met vilt Lucht

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Prijs: € 139,00

Product omschrijving

DEZE WOBBEL IS OP VOORRAAD EN KAN DIRECT GELEVERD WORDEN!


De wobbel is speelgoed wat jong en oud beweegt! 


Is het de rug van een olifant?


Een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?
Ook ontzettend leuk om te combineren met Way to Play of speelgoed van Grimms. Wij bieden beide merken aan in ons assortiment.


Stimuleert balans en evenwicht
Verleidt tot beweging en spel in huis
Is voor jong tot oud
Speel mee met je kind en wordt fit
Staat prachtig in huis


Over het product:
- Wobbel Original Blank gelakt beukenhout met vilt Lucht (sky)
- Naturel beukenhouten kleur.
- Kindvriendelijke watergedragen lak.


Met EKO vilt aan de onderzijde toe om vloer en Wobbel te beschermen, en geluid te dempen.


Nieuwsgierig naar de Wobbel in de praktijk? Bekijk dan dit filmpje eens.


Wil je liever een andere kleur of samenstelling die wij niet verkopen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Door de grote keuze kunnen wij helaas niet alle Wobbels in ons assortiment op nemen. Wij denken graag met je mee om jouw blij te kunnen maken met dit fantastische speelgoed.


LET OP: De levertijd bedraagd minimaal 4-6 weken. Soms korter of langer, afhankelijk van de voorraad :) 

Lange omschrijving

Wij verkopen Grimms en Way to Play in onze collectie en dan kan dat mooie balansboard niet ontbreken in de collectie. Ook wij zijn er als een blok voor gevallen en hopen jullie ook enthousiast te maken voor dit mooie product. Hieronder vind je een kleine introductie over de achtergrond van de Wobbel, de barbapappa onder het speelgoed. Of je er nu in ligt, balanceerd of op bouwt. Voor elk kind is het passend speelgoed!

Over Wobbel 

De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School. Onder de naam Wobbel presenteren wij dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.

Kracht
De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.

Barbapappa
Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet.

Rust
Onze ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

Mooi
De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. De Wobbel is in verschillende kleuren verkrijgbaar en voorzien van een ruim assortiment EKO wolvilt.
De Wobbel is door zijn vorm en uiterlijk het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.

Praktisch
Kinderen ontdekken zelf de oneindige mogelijkheden van de Wobbel. Zo is het een ideaal opstapje voor bijvoorbeeld in de keuken om samen te koken of natuurlijk koekjes en taart te bakken.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.