Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Over apenkopje.nl

Eerst was er een enkele gedachte, een wens, een droom. Hier bleef het niet bij. Plannen en ideeën om een eigen webwinkeltje te beginnen, bleven maar komen. Zo bruikbaar en concreet dat ik ze aan kon raken. Ik hoefde er geen eens voor op mijn tenen te gaan staan. En zo gebeurde het dat er in webwinkelland een nieuw huisje werd gebouwd. In dit huisje vind je mooie, zachte kleding met eigenzinnige prints en tot leven komende applicaties en hippe jongensspulletjes. De aap mag natuurlijk niet ontbreken, maar je vind er ook veel andere dieren, wilde en tamme die allemaal een verhaal vertellen. Ga je mee op avontuur door het water, over land of door de lucht?

Verantwoord ondernemen
De collectie van Apenkopje.nl is met zorg samengesteld. Bij ons vind je producten die op een eerlijke manier geproduceerd worden, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo kiezen we, indien mogelijk, voor biologisch katoen, eerlijk voor mens en natuur. Of kiezen we voor een merk dat verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Dit betekent dat arbeiders onder goede omstandigheden werken tegen een reëel salaris en dat er uiteraard geen gebruik wordt gemaakt van kinderarbeid.
 
Ook vinden we het belangrijk dat wensen niet bij een wens blijven, maar ook echt uitkomen. Daarom doneert Apenkopje.nl 1% van de jaarlijkse nettowinst aan Make-a-Wish Nederland, een stichting die inmiddels vele wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uit heeft laten komen.

Het gezicht erachter

Na de geboorte van ons apenkopje Ysbrand werd ik fulltime moeder, maar ook onvrijwillig fulltime huisvrouw. Naarmate de tijd verstreek, kreeg ik steeds meer de behoefte aan iets waar ik mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Iets eigens wat los staat van mijn gezin. Het toefje slagroom op de opleiding die Communicatie heet en waar ik toch nog zo weinig mee heb kunnen doen. Zo ontstond de webwinkel Apenkopje.nl. Het brein erachter ben ik, maar de inspiratie hiervoor is mijn eigen apenkopje Ysbrand. Dan pak ik ook meteen even mijn ander kanjer mee, mijn man Erik die mijn steun en toeverlaat is. Laat dit genoeg zijn voordat de tissuebox erbij gehaald moet worden. Nu weet je wie het gezicht is achter Apenkopje.nl

Jacobi Kuipers

Dit ben ik