Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Over Boys and Girls

Boys and Girls     Shop Boys and Girls

Hallo!

Bij Boys & Girls maken we levendige kleding voor babies, peuters en kinderen.

Onze kleding is opgebouwd rondom eenvoudige vormen en is daarnaast kleurrijk, comfortabel, modern en leuk. Wij leggen de nadruk op unisex kledingstukken die uitermate geschikt zijn voor elke vorm van spelen.

In feite, 'Out To Play' is een beetje een mantra hier bij Boys & Girls HQ. Als het niet comfortabel en praktisch genoeg is om in te spelen, dan is het niet de moeite waard om gedragen te worden ...

Elk kledingstuk is met zorg gemaakt met GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Hierdoor is de kinder- en peuterkleding zacht, toch sterk en heeft de kleding de extra feel-good factor. Meer parken en speelpleinen dan paddocks pony's! Boys & Girls kleding is cool en praktisch. Perfect voor de huidige bruisende stedelijke levensstijl. Het is gemakkelijk te wassen, gemakkelijk te dragen en zeer geschikt voor zowel jongens en meisjes - gewoon echt gemakkelijk!

Wij zijn gevestigd in het Londense East End en worden voortdurend geïnspireerd door de lokale jongens en meisjes - veel van deze kinderen gebruiken we voor onze fotoshoots. Wij gebruiken geen professionele modellen simpelweg omdat we geloven dat alle kinderen briljant en mooi zijn.  We genieten ervan als de kinderen hun persoonlijkheid laten doorschemeren bij de fotoshoots.

Onze blogs over Boys & Girls

 13 oktober 2013; Boys & Girls, just Boys. Nieuwe collectie Super Sonic Kids van Boys & Girls is geland.


Onze Merken