Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Coq en Pâte

            

Coq en Pâte is een Frans bedrijf dat zich met name richt op kindermode en accessoires, waar ethiek het hart is van alle creatieve processen. 
Produceren en consumeren is in hun beleving geen vernietiging. Deze overtuiging laten zij zien door te creëren, produceren en verkopen, met respect voor de mens en zijn omgeving.

De producten van Coq en Pâte worden gemaakt in India van gemerkt biologisch katoen (GOTS / Global Organic Textile Standard)
De afbeeldingen uit onze collectie zijn afkomstig van ontwerpers die onze overtuiging delen, en deze boodschap op een poetische, leuke en leerzame manier overbrengen. 
Laat je meenemen in de wereld van Coq en Pâte en geniet van hun originele en creatieve creaties als schooltassen, shirts, rompers + slab, gymtassen en zonnehoedjes. Stuk voor stuk hippe spulletjes met een bijzondere boodschap.

Live your life, love BIO!

Hoe is Apenkopje nu aan Coq en Pâte gekomen? Op een event zagen wij webshop Roozje een paar items ophangen van Coq en Pâte. Van sommige kleding word je meteen hebberig en dit merk maakte dat in mij los. Dit merk is helemaal Apenkopje en moest aan de collectie worden toegevoegd. Stoer & hip voor jongens! Dit merk is een aanvulling op onze collectie door de grafische prints en het gebruik van de voor- en achterzijde van een shirtje. Bovendien willen wij stiekem een beetje uitbreiden met accessoires en de tassen zijn COOOOL!
Wij hopen veel shoppers in Nederland en België enthousiast te krijgen voor dit relatief onbekende merk.


Blogs over Coq en Pâte


Onze Merken