Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Over Green Toys

Over greentoys    Shop nu Greentoys

 

Green Toys is sinds het begin altijd al eco-vriendelijk bedrijf geweest. "Voor ons elke dag is het de Dag van de Aarde. Onze inzet voor duurzaamheid en speelsheid maakt deel uit van ons DNA en we hopen hiermee anderen te inspireren om te delen in deze passie".

Onze producten worden gemaakt in de VS en bestaan uit 100 % gerecycled materiaal. Met deze producten verhogen we het bewuster bezig zijn met duurzaamheid en we leveren veilige producten. Wij zijn van mening dat de beste manier om veranderingen in het milieu te stimuleren is door dit te laten zien bij producten die we elke dag gebruiken en in ons geval zijn dat kinderproducten . Wij zorgen voor uw kinderen - hoe ze spelen , waarmee ze spelen, en wat de toekomst in petto heeft . Wij zijn continue aan het verkennen, aan het innoveren om de beste producten te leveren voor een speelse planeet. Voor iedereen!

Onze producten laten zien dat recycling kan resulteren in iets tastbaars en zinvols - oud kan weer nieuw worden. Ons speelgoed is het levende bewijs dat melkflessen, net zoals die in uw koelkast en prullenbak, uiteindelijk terug kan keren in de speelkamer. Dit helpt bij de bewustwording van de kinderen, omdat ze hun eigen milieu-inspanningen in actie te kunnen zien. 

Hoewel gerecyclede melkflessen de belangrijkste ingrediënten zijn in ons speelgoed, integreren we soms andere soorten van gerecycled plastic (denk aan yoghurt bekers!) Maar alleen als dat nodig is om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke producten kunnen maken. Al het plastic wordt verzameld door afvalbeheer en schoongemaakt, versnipperd in vlokken, verwerkt in onze grondstoffen en gemengd met voedselveilige, minerale kleuren.Voilà, het is speeltijd!!

De melkflessen die we gebruiken zijn 100% gerecycled high-density polyethyleen (HDPE). Sommige producten bevatten elementen uit gerecycled polypropyleen (PP) of gerecycleerd polyethyleen met lage dichtheid (LDPE). Door het gebruik van gerecycled plastic, nemen we materiaal af van stortplaatsen, besparen  we energie en verminderen we van onze ecologische voetafdruk.

Veiligheid

Ons bedrijf is in Californië gevestigde, we doen zaken in een staat bekend om zijn strenge veiligheids- en milieuwetten . Ons speelgoed overtreft de Amerikaanse en internationale normen voor de BPA en ftalaten , en voldoen aan de CPSIA , ASTM F963 en de internationale normen EN 71and ISO 8124.

Allemaal moeilijke termen voor een top product. Dit leuke filmpje neemt je mee in het proces van melkfles tot coole vuilniswagen.