Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Over JJ Rabbit

Over JJ Rabbit    Shop JJ Rabbit

JJ RABBIT; DESIGN, ECO-VERANTWOORD EN MERK VOOR KIDS ETEN

Wij streven ernaar om ouders en kinderen een beleving te geven met leuke en functionele producten die de maaltijd plezierig en gemakkelijk maken. We willen dat JJ Rabbit de favoriete kop, schotel of slab is en dat uw kind dat onthoudt tot ze zelf kinderen krijgen. Onze design filosofie is modern, eigentijds, en gericht op plezier.

Onze steunpunten zijn:
Ten eerste moet het ontwerp veilig en functioneel zijn.
Ten tweede moet het kinderen prikkelen en inspireren .
Ten derde moet het er geweldig uitzien ook voor de ouders. 
 
VEILIGHEID & MILIEU
Naar onze mening zijn veilige, duurzame en ecologisch verantwoorde producten een fundamenteel onderdeel van het zakendoen.
Zoals wij het zien, is de vervaardiging van producten met BpA of Phalates gewoon onverantwoord; en het is in strijd om onze kinderen op te voeden terwijl we onze planeet vernietigen. We besteden veel tijd aan het goed doordenken over onze producten, te testen en de veiligheid en de verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen in elke stap van ons bedrijf.
 
KAI & MICHAEL
JJ Rabbit werd gestart door een getrouwd stel, Kai en Michael, in Brooklyn, NY, en werd later verplaatst naar Austin, TX. Kai komt uit de modewereld. Na haar afstuderen aan de Parsons School of Design, werkte ze voor een aantal top-design bedrijven zoals Ralph Lauren, Nike, en Comme des Garcons. Bij de Boston Consulting Group, hield Michael zich jarenlang bezig met het helpen van de grootste producenten van consumptiegoederen in de wereld. Hierbij lag de focus bij het ontwerp en de fabricage van betere producten. Innovatieve producten met behulp van nieuwe materialen en ontwikkelingen in de materiaalwetenschappen - zoals de eco-plastic.

Veel van de producten van JJ Rabbit zijn gemaakt van Bioplastic, wat bestaat uit 100% plantaardig materiaal (suikers en zetmeel van planten) en is volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar. De kleur komt van inkt op soja-basis, speciaal ontwikkeld voor bioplastic. De inkt is gebaseerd op duurzame grondstoffen en voldoet aan een aantal wereldwijde normen voor industrie en compostering ( inclusief EN 13432 (Europese Unie), ASTM D6400 (USA), BPS GREENPLA (Japan) en DIN CERTCO (Duitsland)). Toen Kai en Michael wisten dat ze zwanger waren van hun eerste kind, heb ze zich gericht op producten voor kinderen. Uit frustraties en na vele nachtelijke uurtjes, werd JJ Rabbit geboren. 
 
JJ RABBIT
Dus, wie is JJ Rabbit? Wel, hij is er altijd tijdens de maaltijd, met een beetje magie in elke hap en elke slok. Hij houdt van je en wil dat je plezier hebt. Hij vindt het genieten van het leven en het koesteren van special momenten erg belangrijk. Hij is een onderdeel van onze familie en we hopen dat hij dat ook wordt bij jou. 
 

Blogs over JJ Rabbit