Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Over Loud + Proud

  Over Loud + Proud

Wat is er nu zo bijzonder loud + proud

De naam is synoniem voor "lawaaierige" kinderen "trots" ouders.
Sinds het bedrijf werd opgericht in 2008 is  de focus gelegd op de combinatie van duurzaamheid, eerlijke productie en een speciale stijl.
Het oude stereotype is tegenwoordig gelukkig al achterhaald . Niemand hoeft meer te denken aan termen als jeukend, vormloos, kleurloos en met de hand wassen als het gaat om ecologische mode voor kinderen.
Wij bieden kids 'mode, die trendy en comfortabel is en die aan de andere kant stopt met het toevoegen van chemische stoffen aan de garderobe van de kleintjes.
Daarnaast leggen we veel nadruk op de productie onder eerlijke voorwaarden. Iedereen die rapporten over productiefaciliteiten in Azië heeft gezien, waar kinderen en volwassenen vele uren per dag werken ten koste van hun gezondheid, onder de slechtste arbeidsomstandigheden, voor stijlvolle kleding voor de westerse landen, wil een bijdrage leveren om deze situatie te veranderen.
We hebben de mogelijkheid om dit te doen omdate we onze producten in Portugal, Hongarije en Duitsland produceren. Daarnaast controleren we elke stap van de productie. 

Bioliogisch en stijl - kan dit verenigd worden?

Absoluut ja!

Onze kleuren zoals luide roze, trillende turkoois, helder groen, hemelsblauw en diep rood zijn geverfd zonder gebruik van gevaarlijke chemische stoffen.
De stoffen zijn zacht en gezellig of het jersey, velours, corduroy ofhttp://apenkopje.nl/blog/LOUDANDPROUDKINDERKLEDING/ - we gebruiken alleen biologisch katoen.
Kinderen bewegen veel en ze moeten zich goed in hun kleren voelen. Onze stijlen en ontwerpen zijn fris, comfortabel, vrolijk, functioneel en kind-georiënteerd.

Wie staat achter loud + proud?

Ontwerper Barbara Schüsselbauer is een moeder van twee kinderen en weet van de eisen van ouders met betrekking tot baby- en Kid's Fashion.
Ze heeft zelf ervaren hoe moeilijk het is om de baby kleding te kopen die voldoen aan alle eisen met betrekking tot  design, comfort, biologische en duurzame productie.
Ze drukt haar gevoel met de natuur ook in haar prenten: pinguïns, walvissen, nijlpaarden, olifanten en vele anderen verschijnen in heldere kleuren.
Barbara legt veel nadruk op duurzame productie onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Ze brengt regelmatig een bezoek aan de leveranciers in Duitsland en Portugal om ervoor te zorgen dat loud + proud een bijdrage levert aan een duurzame aanpak voor de mens en de natuur.

Blogs over Loud + Proud

14 augustus 2016: Verrast door Loud + Proud - van "oe oe a"
29 november 2015:
NIEUW in de shop: Loud + Proud kinderkleding


Onze Merken