Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Over Oekonorm


    Over ÖkoNorm

 

Over Oekonorm

Ecologisch zinvolle producten die zo weinig mogelijk schade aanbrengen aan mens en milieu in alle fasen van een product (vervaardiging, gebruik en verwijdering). Deze claim van de oprichters van het sociaal-partnerschap bedrijf ökoNORM is nog steeds de basis voor onze gemeenschappelijke vormende productie.

Voordat het bedrijf werd opgericht in 1989 in Frankfurt / Main waren de oprichter Ellen Schahn en Albert Krohn actief in de bescherming van het milieu, burgerinitiatieven en sociale-politiek. Ze werkten samen in ecologisch georiënteerde bedrijven en kennen de kalppen van de zweep..

De consequente ontwikkeling van vele ökoNORM producten uit hernieuwbare grondstoffen - nawaro - werd erkend door de rating "zeer goed" of "goed" door de consument tijdschrift ÖKO-TEST.

De prijzen met de "spiel gut"-zegel, maakt melding vanonze producten in vakbladen en televisieprogramma's en de positieve reacties van onze klanten hebben bijgedragen aan ons succes. Dit heeft ons gemaakt tot de nummer één onder de ecologisch producerende creatieve-leveranciers wereldwijd.

Sinds 1997 ökoNORM werkt in de oude suikerfabriek in Dedeleben (Duitsland / Sachsen-Anhalt).


Toegang tot de fabriek


Voorzijde hoofdgebouw


Achterzijde hoofdgebouw

    
Vandaag de dag is ökoNORM een kleine innovatiev producent die is toegeweid aan de mensen en het milieu. De producten van ons bedrijf voldoen aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen.
Bij ökoNORM worden de nawaro vingerverf, kleurpotloden, zachte klei, aquarellen, ei-verven en nog veel meer gemaakt. In de sociaal-partnerschap maatschappij, waar de werknemers met oog voor detail, zorgen voor een consequente goede kwaliteit
 

 


Vul-lijn voor de vingerverf

(Bron: Volksstimme, 12.09.2013)

Wachsstifte gießen
Vormen van was crayons

(Bron: Volksstimme, 12.09.2013)

Wachsstifte absammeln
Collectie van wax crayons

(Bron: Volksstimme, 12.09.2013)

ÖkoNorm Gmbh

Nawaro - Onze producten zijn absoluut niet giftig en worden exclusief gemaakt uit"hernieuwbare grondstoffen": Onze producten vervuilen ons milieu en onze grondstoffen niet .

De componenten van nawaro-producten zijn composteerbaar of herbruikbaar; nawaro producten zijn zuinig in gebruik en hebben een eenvoudige verpakking. Een zorgvuldige selectie van de grondstoffen en onze vrijwillige controle garanderen gezonde en ecologisch verantwoorde producten die volledig voldoen aan de vraag naar moderne en hedendaagse producten.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd door het ÖKO-TEST magazine en hebben het certificaat goed speelgoed (spiel gut) goed verkregen.

Wij leveren uitsluitend aan resellers! Onze producten kunnen worden gekocht in geselecteerde natuurlijke voedingswinkels, Internet winkel en postorderbedrijven of in innovatieve speelgoedwinkels.