Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Roommate

Playful design

THE ROOMMATE LOVE STORY

Speels ontwerp – Gemaakt met liefde voor alle kinderen!

Roommate is gebaseerd op Scandinavische traditionele designs met een retro charme en opvallend grafisch randje dat elk item hedendaagser maakt. Roommate is geworteld in Denemarken, waar de twee vrienden en ontwerpers Christine Schwarzer & Anne Birgitte Balle hun studio in 2006 hebben opgericht. De beslissing om te starten met hun eigen bedrijf komt voort uit een persoonlijke wens voor een speelse benadering van het alledaagse leven. En wat is er speelser dan ontwerpen voor kinderen?

Een huis met kinderen is een huis vol leven!

Roommate is een merk wat ontwerpt voor kinderen. In de collectie van Roommate vind je behalve producten voor de kinderkamer ook producten die gemakkelijk in de rest van het huis geintegreerd kunnen worden. Het assortiment omvat zitzakken, zitten poefen, textiel, decoratieve voorwerpen, verlichting, speeltenten, beddengoed, kapstokken enz...

Omdat kinderen telkens zichzelf in elke kamer van een huis installeren, zijn de producten van Roommate op schaal en gekleurd met andere huishoudelijk meubilair in gedachten; hoewel ze zijn bedoeld voor kinderen, hun charme en snelheid past ook even goed in een volwassen omgeving.

We hebben ons altijd gericht op het gebruik van de beste materialen voor onze producten en het milieu. Onze nieuwste producten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd).

Onze ontwerpideeën komen voort uit het dagelijkse leven en onze kinderen zijn een grote bron van inspiratie voor ons. Wij ontwerpen met ons hart en we zijn helemaal gek op ons werk. Wij hopen dat onze ontwerpen veel vreugde brengt.

Christine & Anne Birgitte (1975)

 

Blogs over Roommate

13 mei 2015: Happy Cat voor kleine blij mensjes
14 mei 2015: Op avontuur met de Hippie Tipi van Roommate


Onze Merken