Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Over Slugs & Snails

Over Slugs and Snails     Shop nu Slugs & Snails

Luxe voor kleine benen! 

Slugs & Snails; dé oorspronkelijke jongen en meisjes maillots. Slugs & Snails is een klein familiebedrijf dat in 2008 is gestart toen er een jongen in het gezin werd geboren. Ze woonden in een oud huis, boven op een koude winderige heuvel aan de westkust van Ierland.  Het warm houden van de baby was de grootste prioriteit voor de ouders. Maillots waren de voor de hand liggende oplossing, maar ze konden gewoon geen maillots vinden voor kleine jongens of meisjes.

"Dus zetten we hem in de enige maillot die we konden vinden, een meisjes maillot. Het duurde niet lang voordat we echt waarderen hoe praktisch maillots waren en zo begon het idee te komen om mijn eigen ontwerpen voor maillots voor de kleine jongens te gaan maken. We wilden iets extra speciaal, super zacht en duurzaam en ontwerpen die speelse, kleurrijk en unieke waren. Toen we met andere ouders begonnen te chatten beseften we dat anderen onze frustratie deelden over het gebrek aan jongensmaillots. Ook wilden veel ouders maillots die unisex waren, die gedeeld kunnen worden tussen broers en zussen ... en zo werd Slugs & Snails geboren! We waren het eerste bedrijf in het Verenigd Koninkrijk en Ierland die zich bezig hield met het ontwerpen en produceren van maillots voor jongens en meisjes".

Sindsdien zijn ze vanaf 2011 uitgegroeid tot een intern erkende, bekroond eco vriendelijke kinderkleding merk. Hun producten staan bekend om hun eigenzinnige sekseneutraal ontwerp, die lang meegaan (jaar naar jaar) en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Slugs & Snails lanceert in 2015 de 5de Herfst / Winter collectie sinds onze oprichting. Ze hebben een prachtige serie van 20 verschillende modellen toegevoegd aan hun collectie met maar liefst 7 verschillende maten.

Maar het gaat niet alleen over het ontwerp, het gaat ook allemaal over kwaliteit en comfort. Slugs maillots zijn exclusief voor Slugs & Snails gemaakt van een geheim en speciaal biologisch katoen. Dit katoen is flexibel en zacht en we gebruiken alleen materiaal en productieprocessen die Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd zijn. in 2015 zijn ze ook begonnen met het gebruik van alleen biologische katoen, GOTS gecertificeerd is, waardoor je kunt vertrouwen dat hun producten vrij zijn van schadelijke stoffen of chemicaliën. Voor de beste bescherming van de gezondheid van jouw kind en het milieu!

Blogs over Slugs & Snails

28 september 2015; Slugs & Snails, hippe Ierse maillotjes met voetjes


Onze Merken