Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Toby Tiger kinderkleding

Toby Tiger kinderkleding

Toby Tiger kinderkleding

De kleurrijke Toby Tiger kinderkleding is voor baby’s en kinderen tot 5 jaar (maat 116). Wij bieden een uitgebreide collectie aan Toby Tiger kinderkleding voor jongens tot 5 jaar. De collectie bestaat uit eenvoudige, comfortabele en stijlvolle ontwerpen. De Toby Tiger kinderkleding is voorzien van uitstekende kwaliteit en is uiterst comfortabel. Tevens is Toby Tiger gecertificeerd met het keurmerk GOTS (Global, Organic, Textile, Standard) en de SOIL Association. De SOIL Association kijkt niet alleen naar het product wat je gebruikt, maar ook naar verantwoord ondernemerschap door de producent van dat product. De volledige jerseylijn is gemaakt van 100% biologisch katoen. De gehele collectie is AZO-vrij, wat betekent dat er geen chemische stoffen zijn gebruikt.

Pjut kinderkleding

Tevens bieden wij het kinderkleding merk Pjut. De Pjut kinderkleding scoort hoge ogen in duurzaamheid met de rompers. We bieden een uitgebreide collectie met vrolijke kleuren en afbeeldingen. Tevens zijn de shirts van Pjut kinderkleding gemaakt van zachte stoffen, zijn kleurrijk en aansprekend. Dit hippe kledingmerk is toch anders dan doorsnee. Pjut kinderkleding heeft een perfecte pasvorm en zit enorm comfortabel.

Duns Sweden

Duns Sweden is een hip merk uit zweden met kleurige en gezellige kleding. Elke drie maanden komt er een nieuwe collectie uit. Duns Sweden staat bekend om de fleurige prints en alle kleding van Duns Sweden is gemaakt van 100% biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). De verfbaden die Duns Sweden gebruiken voor de prints is 100% gifvrij, dus helemaal veilig voor je kleintje. Alle productiestappen worden zorgvuldig gecontroleerd om zo ecologisch verantwoord als mogelijk te werken.

Informatie Apenkopje.nl

Buiten deze twee merken om bieden wij ook de leukste kleding van de merken: Toby TigerCoq en PâteBlade & RoseMevrouwtje*Meneertje en Oepsie. Deze merken zijn allen biologisch en/of duurzaam. Kijk in onze webshop voor onze uitgebreide collectie. Bestel gemakkelijk en snel je kinderkleding online. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Toby Tiger, Duns, Pjut