Updates webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen: Renée

Met mijn man Bart-Jan en ons zoontje Robin (bijna 2) wonen we in het centrum van het gezellige Meppel. In november verwachten we ons tweede kindje. Naast aqua bootcamp en yoga word ik heel blij van mensen die hun hart volgen, zon en ben ik dol op een goede cappuccino.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de psychiatrie/verslavingszorg en jeugdzorg, merkte ik steeds meer dat deze jas op dit moment in mijn leven niet meer goed paste. Nadat ik besloten had het roer om te gooien, kwam ik bij toeval in die periode op de webshop van Jacobi terecht en zag ik tot mijn enthousiasme dat deze ter overname aangeboden stond. De favoriete knuffel van onze zoon is een aap, zijn eerste woordje was ‘aap’ en we noemen hem vaak ‘aapie’. Het voelde meteen een beetje ‘alsof dit zo moest zijn’. Al snel werd de knoop doorgehakt waarmee Apenkopje.nl op 16 juni naar het noorden is verhuisd!

Van alles rondom Apenkopje word ik super enthousiast en heel blij! Zelfs van het doen van de boekhouding 🙂 Ik kan veel van mijn passies en kwaliteiten kwijt binnen het runnen van de webshop. En op deze manier kan ik toch mijn gezin met mijn werk combineren op een manier die voor mij goed voelt.

 

Apenkopje

Mijn visie achter de webshop staat uiteraard in het teken van duurzaamheid. De milieuvriendelijkste manier is natuurlijk het doorgeven van niet meer gedragen kinderkleding aan familie, vrienden of anderen. Vooral ecologische merken zijn kwalitatief vaak zo goed, dat ze gerust nog een tweede of derde ronde meekunnen. Maar wat is er nu leuker om af en toe ook nieuwe kleding te shoppen voor je kinderen? Naast een leuke We-Cycle actie probeert Apenkopje daar waar mogelijk gebruik te maken van duurzaam en gerecycled (verpakkings)materiaal.

De belangrijkste gedachtegoed achter Apenkopje niet te vergeten: kinderen mogen zo lang mogelijk kind zijn! In kleurrijke kleding met leuke prints waar ze zelf ook vrolijk en blij van worden! De collectie van Apenkopje is dan ook stoer, speels en vrolijk. De aap mag natuurlijk niet ontbreken in de collecties van Apenkopje, maar je vindt er ook veel andere stoere en vrolijke dieren!

Lees meer over de We-Cycle actie van Apenkopje

 

De merken van Apenkopje

Al moet de zomervakantie voor velen nog beginnen; we zijn alweer druk met de najaars- en wintercollectie. Van Coq en Pâte en Duns hebben we al wat toffe nieuwe items online gezet. Voor de najaarscollectie komen er binnenkort nog meer ontzettend leuke items binnen van de volgende merken:

Blade & Rose
Coq en Pate

Duns Sweden
JNY Colourful Kids
Loud + Proud

Little Green Radicals
Piccalilly
Toby Tiger
Villervalla

 

Updates webshop

Om Apenkopje mij wat meer eigen te maken, wilde ik heel graag een nieuwe, eigen website voor de webshop; passend bij mijn toekomstvisie van Apenkopje. Het was even een paar weken bikkelen, maar sinds afgelopen maandag 1 juli is de nieuwe website van Apenkopje in de lucht!

Hiermee zijn er tegelijkertijd wat kleine wijzigingen met wat jullie van Apenkopje gewend waren:

Punten spaarsysteem

Alle bestaande accounts in Mijn Apenkopje zijn met de overgang naar de nieuwe webshop ook overgegaan. Hierbij zijn alle gespaarde punten bewaard gebleven en dus overgegaan.

Gespaarde punten blijven 1 jaar geldig. Ongeveer één maand voordat je punten verlopen, ontvang je van ons hierover een herinneringsmail, zodat je op tijd je gespaarde punten nog in kunt zetten!

Lees hier meer over het punten spaarsysteem. 

Verzendkosten

Sinds 1 juli 2019 betaal je voor verzending € 3,99 en wordt een pakketje al gratis verzonden bij besteding van € 75,-. We hopen hiermee een bestelling bij Apenkopje.nl nóg aantrekkelijker te maken dan het al is!

Lees hier meer over Verzenden en betalen.

Kleding feestjes en beurzen

Wil je de kleding van Apenkopje eens in real life bekijken? Dat kan gewoon bij jou thuis! Een kleding feestje van Apenkopje is een eigen variant op de welbekende ‘Tupperware party’s’. Daarnaast zal Apenkopje ook gewoon op beurzen aanwezig blijven. Helaas zijn er veel beurzen medio november, precies rond de uitgerekende datum van Renée, waardoor niet alles even haalbaar is.

Meer informatie over kleding feestjes en beurzen lees je hier. 

 

Volg ons ook op Facebook of Instagram voor leuke nieuwtjes en acties!

In de volgende nieuwsbrief: de nieuwste kortingsacties en Summer Sales!

You Might Also Like

Geef een reactie