Toby Tiger boxpakje Brandweer

Brandweerman worden! Dat is toch de droom van iedere kleine jongen? Een bijzonder pakje van Toby Tiger die goed aan sluit bij de belevingswereld van kinderen.

Bij de beentjes zitten handige drukknoopjes voor het verschonen en de hals werkt met een overslag waardoor het aan- en uitrekken. Wat ook fijn is voor jouw baby!

Alle jersey producten van Toby Tiger zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd.

Verkrijgbaar nog in de maten 56 en 80.

26,00

Het boxpakje Brandweer van Toby Tiger is verantwoord door gebruik van biologisch katoen. Je koopt hiermee een ‘feel good’ product en bovendien is bio katoen beter voor de kwetsbare kinderhuid. Dit boxpakje van het merk Toby Tiger heeft een applicatie van een brandweerwagen. Dit betekent dat er allemaal stukjes stof apart op het shirt zijn genaaid. Hierdoor krijg je het idee dat de brandweerwagen tot leven komt.

Jumpsuit Fire Engine kun je online bij ons kopen in de volgende maten:  56 en 80.

De kleur is blauw, wit gestreept en bij de halslijn en mouwuiteinden afgewerkt met natuurlijk brandweerrood. Een fijn pakje om in te spelen, kruipen of slapen.

De kleding van Toby Tiger valt ruimer dan de aangegeven maat. Extra lang draagplezier met deze jumpsuit en bovendien passen de dikkere katoenen luierbillen er ook in!

– maat 56 (0-3 maanden);
– maat 68 (3-6 maanden);
– maat 80 (6-12 maanden)

Kleur

,

Maat

,

Soort

Boxpakje

Toby Tiger Size Guide

De kleding van Toby Tiger valt normaal tot ruim. Bekijk deze Size Guide voor de specifieke maatvoering:

PDF: Sizing_Guide_Toby_Tiger_1024x1024