Aanbieding!

Piccalilly playsuit Farming – 56

Leuke dungaree van het Engelse merk Piccalilly. De print gaat om het boerderijleven. Natuurlijk hoort hier een trekker bij, maar je ziet ook een moestuin, bijenkorf en rondscharrende kippetjes. Het buitenleven staat centraal. De trekker is wat ons betreft wel de eyecatcher, want dit is echt een jongensding 🙂 Kortom! Een toffe playsuit voor kleine apenkoppen.

De beentjes zijn afgewerkt met drukknoopjes. Ideaal tijdens het verschonen zodat je niet het halve pakje uit hoeft te doen. Het pakje is er eentje voor op de groei door gebruik van de elastische band bij de beentjes. Het sluit niet alleen fijn waardoor tocht geen kans krijgt maar is ook bedoeld voor een omslag als de beenlengte wat ingekort kan worden.

Door gebruik van bio katoen is deze playsuit met boeren tafereel heerlijk zacht. Dit pakje van Piccalilly is verkrijgbaar tot maat 86.

Ideel om te combineren met een longsleeve/shortsleeve romper.

28,50 14,25

Deze toffe dungaree met boerderijprint is van het Engelse merk Piccalilly. Gemaakt van 100% bio katoen, GOTS gecertificeerd.

Playsuit Farming is verkrijgbaar in de volgende maten:
– 0-3 maanden (56)
– 3-6 maanden (68)
– 6-12 maanden (80)

– 12-18 maanden (86)
Piccalilly heeft een normale pasvorm. Het is een nieuw merk bij Apenkopje. Heb je als klant een andere ervaring met de pasvorm van Piccalilly, dit horen we graag.
Kleur

Maat

Soort

Dungaree / jumpsuit

Piccalilly Size Guide

PDF: The Piccalilly Size Guide – Piccalilly

Pasvorm: normaal tot ruim, shirts vallen in lengte vaak niet heel lang en op de broekrand