Aanbieding!

Loud + Proud slaapzak Hert

Zachte en comfortabele slaapzak van Loud + Proud. Effen blauw (midnight) aan de buitenkant en een lichtblauwe hertjesprint van binnen.

Een echte topper is deze zachte mouwloze slaapzak van Loud-Proud! Door de laag fleece aan de buitenkant een fijn najaarsitem om heerlijk in weg te dromen. Zzzzzzlaap zacht! Leuk detail is de opvallend gekleurde rits en de reversible optie. Navykleurig van binnen en hondenprint aan de buitenkant voor als je even wat anders wilt.

Deze zachte slaapzak met hertjesprint van Loud + Proud is verkrijgbaar in de maten 74-80 en 98-104.

44,90 31,43

Artikelnummer: LPSLAAPZAKMIDNIGHTDEER Categorieën: , , , , Tags: , , , , ,

Hip en comfortabele slaapzak van het merk Loud + Proud met heldere blauw hertjesprint aan de binnenkant. Door de laag fleece aan de buitenkant een fijn najaarsitem om heerlijk in weg te dromen.

Gemaakt van 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd.

Slaapzak Hert is verkrijgbaar in de volgende maten:
– 74-80 (6-12 maanden)
– 98-104 (2-4 jaar)

Loud + Proud is een hip merk met prints die kleurrijk zijn en grotendeels gericht op het dierenrijk. De naam staan synoniem voor “loud” kids en “proud” ouders. De kleding is duurzaam, ecologisch en heeft een speciale stijl die herkenbaar is voor het merk. Kinderen zijn enorm beweeglijk en moeten zich goed voelen in hun outfit. De stijl en ontwerpen zijn fris, comfortabel, vrolijk, functioneel en kind georiënteerd.