-30%
Uitverkocht

JJ Rabbit dipPLATE Koe blauw

Een bord met vakjes, altijd een feestje om uit te eten. Een klein vakje voor de kleine dingen als fruit of een beetje groente en een groter vak voor de boterham of lekker prakje. Wat zit er deze keer verstopt in het oor van konijn of de hoorns van koe? Een vrolijk bord wat je graag op tafel zet en voor de kleine eters een aantrekkelijke kleur heeft.

Ook leuk om mee te nemen op een picknick of neer te zetten op een kinderfeestje. Lekker met komkommer, wortel en een dipsausje in het kleine vakje. Jammie! Nog wel even een weetje over koe. Hoe meer hij eet, hoe beter. Hij heeft tenslotte diverse magen waarin het verdeeld kan worden. Een 5-gangenmenu is wel aan hem besteed. Koe houdt van een goed gevuld bord.

Fun om te gebruiken en ook niet onbelangrijk, makkelijk schoon te maken met warm water of in de vaatwasser. dipPLATEs™ mogen niet in de magnetron!

De JJ Rabbit dipPLATE is een volledig verantwoord product en te gebruiken vanaf 9 maanden of wanneer jij denkt dat de kleine bengel eraan toe is.

Het is gemaakt van plantaardige materialen. Is het setje klaar met gebruik, geef het dan terug aan moeder aarde en zij zorgt ervoor dat het wordt afgebroken.

9,99 6,99

Uitverkocht

Artikelnummer: JJRABBITDIPPLATEBLAUW Categorieën: , Tags: , , ,

JJ Rabbit dipPLATEs™
Stapelbaar bordje met twee vakjes. Je kunt kiezen uit de figuren konijn in oranje of groen en koe in blauw of rood.

• Biologisch afbreekbaar
• BpA vrij, Phthalate vrij, and PVC Free
• Vaatwasmachinebestendig, bij lage temperatuur van 85˚C en op het bovenste rek

Biodegradable
dipPLATEs™ is voor 100% gemaakt uit planten en is volledig biologisch afbreekbaar. De JJ Rabbit-borden zijn gemaakt van bioplastic, dat gemaakt wordt van suikers en het zetmeel in planten. En natuurlijk hoef je je bij alle producten van JJ Rabbit geen zorgen te maken over BpA, Phthalates, PVC of andere gevaarlijke chemicaliën.

Easy to Care For. Top-rack Dishwasher safe.
dipPLATEs™ zijn leuk om te gebruiken en makkelijk om schoon te maken. Je kunt ze simpel in het bovenste rek van de vaatwasser plaatsen voor een reinigingsbeurt of met de hand wassen in warm water. Het advies voor de water temteratuur is onder de 85˚C.

Andere suggesties…