Uitverkocht

Yuunaa bamboeservies Vosje

Met dit eetsetje van Pure Kids is eten een feestje. Vosje is een echte lekkerbek en is meester in het weg sluizen van lekkere prakjes. Pas maar op dat het eten wel in het mondje van de kleine smulpaap belandt. Als je kleine vossenpootjes ziet weet je genoeg!

Dit kinderservies van bamboo is vrolijk, kleurrijk en kindvriendelijk ontworpen. Het tovert een glimlach op het gezicht van je kleintje. Zo kunnen ze de bekers makkelijk zelf vasthouden. Of het nu een moelijke of makkelijke eter is. Met dit eetsetje heb je hoe dan ook een hoop plezier.

Deze set bestaat uit een bordje, schaaltje en beker en wordt geleverd in een leuke cadeauverpakking.
Naast Vosje hebben we ook Beertje en Pinquin als eetsetje beschikbaar.

Zoek je een verantwoord (kraam)verjaardagskadootje? Dan is dit eetsetje een schot in de roos en het ziet er ook nog eens erg lief uit.

Dit kinder eetsetje is gemaakt van bamboovezel en andere plantaardige materialen en biologisch afbreekbaar.

 

Pure Kids is nu verkrijgbaar onder de naam Yuunaa!

 

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: PKBAMBOEVOS Categorieën: , Tags: , , , , ,

Pure Kids kinderservies van bamboo.

‘Pure Kids’ maakt het leven van baby’s, peuters en hun ouders zo aangenaam mogelijk, zonder hierbij de duurzaamheid uit het oog te verliezen.
Dit kinder eetsetje is gemaakt van bamboovezel en andere plantaardige materialen. Hierdoor is het biologisch afbreekbaar. Ben je te groot voor het serviesje en is het versleten? Begraaf het dan in de tuin en stop in het schaalltje zaadjes of plant er een plantje in. Na ongeveer drie jaar is het servies gecomposteerd.

WEL
Vaatwasser (bovenste rek/lage temperatuur

NIET
Magnetron/oven.

De afmetingen van de producten in de set zijn als volgt:
Bord Ø 21.5 x 2 cm
Kommetje 18 x 16 x 4.5 cm
Beker Ø 8 x 9.5 cm