Op voorraad

Blade & Rose maillot Graafmachine

Nog zo’n leuke maillot met voetjes van Blade & Rose. Deze Graafmachine maillots heeft de kleur grijs/marine blauwe strepen met een sokje in de kleuren geel/marine blauw en een rode ster op de knieën. Op het kontje natuurlijk de stoere graafmachine!

17,50

Deze maillot met graafmachine is van Blade & Rose en heeft het keurmerk OEKO-TEX. Een fijn en verantwoord broekje.

Voor de papa’s en mama’s die katoenen luiers gebruiken zijn deze maillots geweldig omdat ze door de rekbare stof makkelijk over de dikke luierbilletjes heen passen. Hier is bij de achterkant ook rekening mee gehouden. Deze maillot is gemaakt van gekamd katoen en heeft een dichte weefstructuur. De maillot is in het najaar lang door te dragen en geschikt voor koning winter.

Dit zachte maillot broekje Graafmachine is verkrijgbaar in de maten 0-6 maanden, 6-12 maanden, 1-2 jaar en 2-3 jaar.

De maten van Blade & Rose vallen als volgt:
– 0-6 maanden (68 en/of 62-68)
– 6-12 maanden (80 en/of 74-80)
– 1-2 jaar (92 en/of 86-92)
– 2-3 jaar (98)

Maillot Graafmachine is OEKO-TEX gecertificeerd en gemaakt van 75% gekamd katoen, 20% nylon en 5% elastiek.

Over gekamd katoen:
Producten die gemaakt zijn van gekamd katoen zijn in het bijzonder geschikt voor een gevoelige huid, doordat ze zachter aanvoelen en ook zachter zijn. Door het productieproces van gekamd katoen is deze vorm van katoen exclusiever, sterker en zachter dan katoen over het algemeen.

Wasbaar op 40°C volgens de voorschriften. Advies is om op 30°C te wassen en de droogtrommel niet te gebruiken. Wassen voor gebruiken (binnenste buiten) is ook goed voor de hechting van de draden.

Blade & Rose Size Guide

PDF: Size guides Blade & Rose