ImseVimse zwemluier Red Marine

Geen extra inleg of weggooi zwemluier nodig. Met deze hippe zwemluier voelt jouw kleine waterrat zich als een vis in het water. Door het zachte en soepele elastiek rond de middel en de beentjes kan hij zich heerlijk vrij in het water bewegen.

Door elastiek bij de beentjes blijft de ontlasting zo goed mogelijk binnen de luier. De zwemluier van ImseVimse bestaat uit een laag zachte lekvrije stof aan de binnenkant en stretch badkledingstof aan de buitenkant.

Zwemluiers worden in steeds meer zwembaden verplicht gesteld voor baby’s en kleine kinderen wanneer ze nog niet zindelijk zijn!

18,95

Artikelnummer: IVZWEMLUIERREDMARINE Categorieën: , , , , Tags: , , , , , , ,

Dolfijnen ahoi! Als kapitein van een zeilschip ontgaat je niets. Zeker niet als er dolfijnen voor de boeg zwemmen en als ware acrobaten salto’s door de lucht maken. Heerlijk om naar deze waterdieren te kijken. Deze zwemluier Red Marine van ImseVimse verteld je het verhaal van vriendschappen die tussen dolfijnen en mensen ontstaan. Een ding hebben we gemeenschappelijk; we zijn beiden nieuwsgierig 🙂

De knoopjes aan de zijkant zorgen ervoor dat het aan- en uit doen heel soepeltjes gaan, zelfs na gebruik. Een zwemluier voelt veel prettiger aan dan de weggooi zwemluier. Deze zuigt vaakt het water op, waardoor hij zwaar wordt en wat gaat af zakken en je er vaak een zwembroek overheen doet. Met de zwemluier van ImseVimse voorkom je dit en extra badkleding is niet nodig. Beter voor het kind en beter voor het milieu. Na het zwemmen was je het broekje uit in chlorine vrij water en het zwembroekje is weer klaar voor het volgende spetter-spater-moment. Na diverse spoelbeurtjes kan hij ook een keer gewassen worden in de wasmachine.

De maten van de zwemluier vallen als volgt:

– 6 tot 8 kg = Small
– 7-10 kg = Medium
– 9-12 kg = Large
– 11-14 kg = Xlarge
– 13-17 kg = Slarge

Gemaakt in Europa van gelamineerd polyester. Dit product is OEKO-TEX gecertificeerd en heeft de Standaard 100 klasse 1 voor babyproducten.

Bekijk hier het You Tube filmpje over de ervaring van een moeder die de zwemluier gebruikt voor haar bink (in het Engels).

Kleur

Maat

, ,

Soort

Zwemluier

Imse Vimse Size Guide

PDF: Size Guide Imse Vimse

Andere suggesties…