Aanbieding!

ImseVimse zwemluier Red Marine

Een toffe nieuwe zwemluier van het Zweedse merk ImseVimse met Red Marine print.

Zwemluiers worden in steeds meer zwembaden verplicht gesteld voor baby’s en kleine kinderen wanneer ze nog niet zindelijk zijn!

18,95 15,16

Artikelnummer: IVZWEMLUIERREDMARINE Categorieën: , , , , Tags: , , , , , , ,

Een stoere zwemluier van ImseVimse met Red Marine print. De knoopjes aan de zijkant zorgen ervoor dat het aan- en uit doen heel soepeltjes gaan, zelfs na gebruik.

Geen extra inleg of weggooi zwemluier nodig. Met deze hippe zwemluier voelt jouw kleine waterrat zich als een vis in het water. Door het zachte en soepele elastiek rond de middel en de beentjes kan hij zich heerlijk vrij in het water bewegen. Door elastiek bij de beentjes blijft de ontlasting zo goed mogelijk binnen de luier. De zwemluier van ImseVimse bestaat uit een laag zachte lekvrije stof aan de binnenkant en stretch badkleding stof aan de buitenkant.

Een zwemluier voelt vaak veel prettiger aan dan de wegwerp zwemluier. Deze zuigt vaak het water op, waardoor hij zwaar wordt en wat gaat af zakken en je er vaak een zwembroek overheen doet. Met de zwemluier van ImseVimse voorkom je dit en extra badkleding is niet nodig. Beter voor het kindje én beter voor het milieu. Na het zwemmen was je het broekje uit in chloor vrij water en het zwembroekje is weer klaar voor het volgende zwemmoment. Na diverse spoelbeurtjes kan hij ook een keer gewassen worden in de wasmachine.

  • Gemaakt van gelamineerd polyester
  • OEKO-TEX gecertificeerd, STANDAARD 100 klasse 1 voor babyproducten
  • Geproduceerd in Europa

De maten van de Red Marine zwemluier van ImseVimse vallen als volgt:

  • Small = 6 tot 8 kg
  • Medium = 7-10 kg
  • Large = 9-12 kg
  • XLarge = 11-14 kg
  • SLarge = 13-17 kg

Kijk ook eens bij de andere zwemluiers van ImseVimse.

Meer informatie over het Zweedse merk ImseVimse.

Lees meer

 

Kleur

Maat

, ,

Soort

Zwemluier

Maatvoering Imse Vimse

Download PDF: Size Guide Imse Vimse

Andere suggesties…