-20%
Uitverkocht

Coq en Pâte gymtas Krokodil

Deze gymtas Krokodil van Coq en Pâte is erg gebruiksvriendelijk en kan natuurlijk voor vele doeleinden worden gebruikt.

Met deze gymtas hoef je niet lang te zoeken tussen alle kapstokjes. Hij valt vast en zeker op!

10,32

Uitverkocht

Artikelnummer: 3700679712026 Categorieën: , , , Tags: , , , , , ,

Toffe gymtas van Coq en Pâte met een Krokodil als afbeelding op de voorkant. De achterzijde is neutraal en de sluiting gaat heel eenvoudig door de sterke hengsels die alles bij elkaar trekken.

Deze eco-vriendelijke gymtas van Coq en Pâte met krokodil opdruk is erg gebruiksvriendelijk en kan natuurlijk voor vele doeleinden worden gebruikt. Mee op vakantie of als tas voor de sport zoals zwemles, het kan allemaal. Wat dacht je van een extra leeg tasje om mee te nemen? Wanneer het tasje is opgevouwen neemt het nauwelijks ruimte in beslag.

  • Afmeting: 37 x 33 cm
  • Materiaal: 100% biologisch katoen. Voor de print is inkt op waterbasis gebruikt, AZO vrij!
  • Was advies: is de gymtas vies geworden, was hem dan binnenstebuiten op 30°C om de print te beschermen.

SOS-collectie (Save Our Species)
Je zou het niet zeggen, maar veel krokodillensoorten worden met uitsterven bedreigd. De grootste oorzaak is de klimaatopwarming. Hierdoor worden er minder mannetjes geboren. Het geslacht van een krokodillenembryo wordt immers bepaald door de temperatuur in het ei. Voor een mannetje is er tussen de 32 en 33 graden Celsius nodig. Is het warmer of kouder, dan komt er een vrouwtje uit het ei. Door het gebrek aan mannetjes blijven veel vrouwtjes krokodillen kinderloos.

Daarom maakt deze gymtas Krokodil van Coq en Pâte deel uit van de SOS-collectie – designed to keep raising awareness among everyone to preserve biodiversity and give a permanent alert.

 

Meer toffe producten van Coq en Pâte bij Apenkopje

Meer informatie over het Franse merk Coq en Pâte

Lees meer

Kleur

Soort

Gymtas / zwemtas

Maatvoering Coq en Pâte

Download PDF: Guide-des-tailles

Pasvorm: de shirts van Coq en Pâte vallen wat ruimer dan gemiddeld. De shirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, zonder elastaan.