-40%
Uitverkocht

Affenzahn rugzak Big Friends – Diego Draak

Diego Draak is een nieuw draakje die is toegevoegd aan de Affenzahn collectie. Hij heeft wel wat eigenaardigheden maar zijn uiterlijk maakt dat dubbel en dwars weer goed. Zo danst hij graag in de disco maar meestal loopt dit niet goed af. Misschien zat er iets in de limonade? 🙂

Diedo Draak is een special edition en gemaakt van biologisch katoen. Dat verklaart dat hij een tientje duurder is dan zijn andere 8 lt maatjes.

 

59,90 35,94

Uitverkocht

Artikelnummer: AFFENZAHNDIEGODRAAK Categorieën: , , , Tags: , ,

De dieren van de Affenzahn rugzakken komen komen overal vandaan en hebben ieder hun eigen specialiteiten en talenten. Zij delen hun gekste avonturen met je en zijn bovendien ook nog eens erg ondeugend. Het is dus maar de vraag wat ze achter je rug om doen.

Afmeting van de rugzak: 20x12x31 cm (W/D/H)
Inhoud: 8 L

De rugzakken van Affenzahn hebben vele voordelen. Behalve dat ze een toffe uitstraling hebben zijn er een aantal punten die genoemd moeten worden.

Waaraan herken je een Affenzahn rugzak?

– Embroided details
Elke rugzak wordt met de hand afgewerkt door er een individuele en liefdevolle laatste finishing touch aan het gezicht van de kleine Affenzahn.

– Uitrollende tong
Ondeugend! Jouw Affenzahn vriendje kan zijn tong uitsteken. Hiermee onthult hij de naam van zijn beste vriend. Dat ben jij!

Zijzakje waarin je een 0,33lt drinkfles kunt herbergen.

– Geheime opbergvakjes
Heb je geheime schatten? Jouw Affenzahn vriendje bewaart ze voor jou in zijn voeten. Met de rits vallen ze er niet uit en het is groot genoeg voor kleine schatten.

– Reflectors
Is het donker? Ik zie jouw! Elke rugzak is voorzien van refelctors zodat je vriendje ook in het donker zichtbaar is.

– Handvat
De Affenzahn rugzak hoeft niet op de grond te slingeren. Met de handige inpandige haak kun je hem thuis aan de kapstok ophangen of bij de kinderopvang. Zo kun je hem gemakkelijk terugvinden en raak je jouw vriendje ook niet kwijt.

– Zachte schouderbanden
Kun je me een lift geven op je rug? De Affenzahn rugzak draagt fijn op de kleine schouders. Door de zachte en mooi gevormde banden in velours geen knellende schouderbanden en irritatie.

– Gekleurde ontsluitingsknopjes
De kleine open- en sluitknopjes van de riempjes hebben een vrolijk kleurtje. Hierdoor zijn ze ook voor de kleine handjes makkelijk terug te vinden. Met een beetje hulp ook door de kleine vriend zelf te gebruiken.

– Verschuifbaar borstgedeelte
Hier moet ik vastgemaakt worden! De hoogte van de borstbandjes zijn verstelbaar waardoor je ze op elke gewenste hoogte vast kunt zetten. Je schuift ze door een flexibele baan heen en weer totdat ze voor jouw kleine vriend passend zitten. De rugzak schuift hierdoor niet steeds heen en weer op de rug tijdens het lopen en je broodtrommel blijft op de goede plek zitten. Zelfs tijdens de wildste avonturen.

En zeker niet onbelangrijk; eerlijk en eco vriendelijk.
Affenzahn is een bluesign® system partner, die voorziet in het beschermen van onze aardse bronnen. Voor het maken van de rugzakken wordt gebruik gemaakt van recycle PET flessen.

Kleur

,

Soort

Rugzak

Meer over het merk Affenzahn

Affenzahn rugzakken Apenkopje: Affenzahn.

Meer informatie over het merk Affenzahn: https://www.affenzahn.com/de