Aanbieding!

Loud + Proud UV zwemsuit Neushoorn

Deze UV zwemsuit Neushoorn van Loud + Proud is niet alleen praktisch maar ziet er ook nog eens leuk uit.

De zonprotectie van deze UV zwemsuit is UV50+.

En is verkrijgbaar vanaf maat 74-80.

 

31,92

Artikelnummer: LPUVKLEDINGSUITNEUSHOORNSS19 Categorieën: , , , , , , Tags: , , , , , , ,

Deze UV zwemsuit Neushoorn van Loud + Proud is praktisch en biedt optimale zonbescherming. Het pakje heeft een donkerblauwe kleur met Cayenne boordjes en een lichtblauwe print van een neushoorn.

Bescherming tegen de zon is in de zomer een must. Zonnebrand beschermt maar dit moet je bij langdurige blootstelling aan de zon goed herhalen. Dat laatste vergeet je snel. Zeker als je druk bent met zandkastelen bouwen, geulen graven en schelpjes zoeken of kwallen terug naar de zee brengen. En als jouw kanjer een lichte huid heeft verbrand hij ook snel. Een UV zwemsuit is dan een uitkomst!

De zon protectie van deze zwemsuit is UV50+.

  • Materiaal: 85% polyester, 15% elastiek
  • Geproduceerd in Europa
  • Uitspoelen met koud water na gebruik
  • Wasadvies: machinewas op 30°C. Bij voorkeur wassen met gelijke kleuren. Niet in de droger en niet strijken! Buiten laten drogen in de schaduw.
Deze UV zwemsuit Neushoorn van Loud + Proud is verkrijgbaar vanaf maat 74-80.

Loud + Proud is een hip merk met prints die kleurrijk zijn en grotendeels gericht op het dierenrijk. De naam staan synoniem voor “loud” kids en “proud” ouders. De kleding is duurzaam, ecologisch en heeft een speciale stijl die herkenbaar is voor het merk. Kinderen zijn enorm beweeglijk en moeten zich goed voelen in hun outfit. De stijl en ontwerpen zijn fris, comfortabel, vrolijk, functioneel en kind georiënteerd.

 

Meer toffe producten van Loud + Proud bij Apenkopje

Meer informatie over het Duits merk Loud + Proud

 

Lees meer

 

Kleur

Maat

Soort

UV-zwemkleding

Maatvoering Loud + Proud

Het Duitse merk Loud + Proud hanteert een dubbele maatvoering. Deze maatvoering staat gelijk aan de standaard maatvoering voor dubbele maten.

Het merk staat erom bekend dat shirts en rompers vaak in breedte wat ruimer uitvallen. Draagt een kindje bijvoorbeeld al maat 92, dan raden we toch vaak aan om nog voor maat 86-92 te kiezen.

Maattabel Loud + Proud

Andere suggesties…