Aanbieding!

ImseVimse zwemluier Groene Vis – L (9-12 kg)

Een stoere zwemluier van het Zweedse merk ImseVimse met Groene Vis print.

Zwemluiers worden in steeds meer zwembaden verplicht gesteld voor baby’s en kleine kinderen wanneer ze nog niet zindelijk zijn!

 

18,95 9,48

Artikelnummer: IMSWIMDIAPERGREENFISH Categorieën: , , , , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Een stoere zwemluier van ImseVimse met Groene Vis print. De knoopjes aan de zijkant zorgen ervoor dat het aan- en uit doen heel soepeltjes gaan, zelfs na gebruik.

Geen extra inleg of weggooi zwemluier nodig. Met deze hippe zwemluier voelt jouw kleine waterrat zich als een vis in het water. Door het zachte en soepele elastiek rond de middel en de beentjes kan hij zich heerlijk vrij in het water bewegen. Door elastiek bij de beentjes blijft de ontlasting zo goed mogelijk binnen de luier. De zwemluier van ImseVimse bestaat uit een laag zachte lekvrije stof aan de binnenkant en stretch badkleding stof aan de buitenkant.

Een zwemluier voelt vaak veel prettiger aan dan de wegwerp zwemluier. Deze zuigt vaak het water op, waardoor hij zwaar wordt en wat gaat af zakken en je er vaak een zwembroek overheen doet. Met de zwemluier van ImseVimse voorkom je dit en extra badkleding is niet nodig. Beter voor het kindje én beter voor het milieu. Na het zwemmen was je het broekje uit in chloor vrij water en het zwembroekje is weer klaar voor het volgende zwemmoment. Na diverse spoelbeurtjes kan hij ook een keer gewassen worden in de wasmachine.

  • Gemaakt van gelamineerd polyester
  • OEKO-TEX gecertificeerd, STANDAARD 100 klasse 1 voor babyproducten
  • Geproduceerd in Europa

De maten van de Groene Vis zwemluier van ImseVimse vallen als volgt:

  • Small = 6 tot 8 kg
  • Medium = 7-10 kg
  • Large = 9-12 kg
  • XLarge = 11-14 kg
  • SLarge = 13-17 kg

Kijk ook eens bij de andere zwemluiers van ImseVimse.

Meer informatie over het Zweedse merk ImseVimse.

Lees meer
Kleur

Maat

Soort

Zwemluier

Imse Vimse Size Guide

PDF: Size Guide Imse Vimse

Andere suggesties…